01. ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ
Η συλλογή των καρπών πραγματοποιείται με μεθοδους που εξασφαλίζουν το μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα, είναι φιλικές για τα ελαιόδεντρα και προστατεύουν τον καρπό και τον τελικό καταναλωτή από κάθε λογής κατάλοιπα βιομηχανικών ρύπων.
02. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Ο ελαιόκαρπος συγκεντρώνεται καθημερινά σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, μέσα σε ανοιχτά καλάθια αποθήκευσης, τα οποία αερίζονται διατηρώντας φρέσκο τον καρπό, όπως ακριβώς ήταν στο δέντρο.
03. ΕΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ
Με τη μέθοδο ψυχρής έκθλιψης το ελαιόλαδο εξάγεται «εν ψυχρώ», χωρίς θέρμανση ή χημικές διεργασίες. Έτσι, διατηρούμε πλήρως και αναλλοίωτα όλα τα ωφέλιμα συστατικά και φυσικά αντιοξειδωτικά του ελαιόλαδού μας.
04. ΑΠΟΘΟΛΩΣΗ
Το ελαιόλαδό μας κατασταλάζει και αποθολώνεται με τη μέθοδο της φυσικής καθίζησης μέσα στις ειδικά διαμορφωμένες ανοξείδωτες δεξαμενές μας, χωρίς τεχνικές διεργασίες.
05. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Έχουμε επενδύσει σε προηγμένα συστήματα συντήρησης με άζωτο, για να διατηρούμε την οξύτητα στα επίπεδα που εγγυώνται τη μέγιστη ποιότητα και θρεπτική αξία.