ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Η CORINTO ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η CORINTO είναι μια ελληνική εταιρεία παραγωγής εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου αποκλειστικά από ελιές της ποικιλίας Μανάκι. Οι ελιές που χρησιμοποιούμε ως πρώτη ύλη προέρχονται από τους ιδιόκτητους ελαιώνες μας και από συνεργαζόμενους τοπικούς παραγωγούς. Η οικογενειακή ενασχόλησή μας με την ποικιλία ελιάς Μανάκι αριθμεί πάνω από 100 χρόνια και μας έχει κληροδοτήσει βαθιά αγάπη και γνώση για το αντικείμενό μας, γνώση που πλέον συνεπικουρείται από τις πιο προηγμένες επιστημονικές τεχνικές.

Η έδρα της CORINTO βρίσκεται στο Λέχαιο της Κορινθίας, όπως και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας στις οποίες τηρούνται όλες οι αυστηρές προδιαγραφές του νέου FSSC 22000 and ISO 22000:2018. Επιπλέον, εφαρμόζουμε συστήματα διασφάλισης ποιότητας (ISO) και ασφάλειας τροφίμων (HACCP) στα πλαίσια της τυποποίησης των προϊόντων μας, ώστε να επιτύχουμε την εξασφάλιση σταθερών γευστικών χαρακτηριστικών. Δέσμευσή μας είναι το μέγιστο δυνατό ποιοτικό αποτέλεσμα.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Οι ελιές της ποικιλίας Μανάκι από τις ορεινές περιοχές της Κορινθίας είναι για εμάς πηγή υπερηφάνειας. Η εμπειρία, η αφοσίωση και η πίστη μας στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της ποικιλίας αυτής, καθώς και η αγάπη για τον τόπο μας έχουν διαμορφώσει το όνομα και το όραμα μας.

Με όχημα μας το brand CORINTO, οραματιζόμαστε την παγκόσμια αναγνώριση της ποικιλίας Μανάκι ως ένα από τα καλύτερα Έξτρα Παρθένα Ελαιόλαδα και την εδραίωσή του ως αναντικατάστατο συστατικό της μεσογειακής διατροφής.

Επιθυμία μας είναι να γίνει η ανώτερη γεύση του άμεσα αναγνωρίσιμη και τα θρεπτικά συστατικά του να φτάνουν αναλλοίωτα στο τραπέζι κάθε καταναλωτή.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Αποστολή της CORINTO είναι η διαρκής ανάπτυξη της εταιρείας μέσω της δημιουργίας ισχυρών σχέσεων με τους πελάτες, τους εργαζόμενους και τους μετόχους μας. Για τον σκοπό αυτό, υιοθετούμε επιχειρηματικές πρακτικές που δημιουργούν αξία και οδηγούν στην παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Γνώση, καινοτομία και επιστημονική έρευνα: οι 3 λέξεις που συνοψίζουν τη φιλοσοφία μας.

Η CORINTO ενεργεί στο σημείο που η γνώση και εκτίμηση της παράδοσης της παραγωγής ελαιόλαδου έρχονται σε επαφή με τις σύγχρονες επιστημονικές πρακτικές και εξελίξεις. Αυτή η μίξη παλιού και νέου πυροδοτεί κάθε βήμα της διαδικασίας που ακολουθούμε: από την καλλιέργεια των ελαιώνων μας στη συγκομιδή των καρπών και από την παραγωγή του ελαιόλαδου μέχρι την εμφιάλωση και τη διάθεσή του.

ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΑ

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Προϋπόθεση για τη δημιουργία κάθε ποιοτικού προϊόντος είναι η ύπαρξη μιας σειράς απαράβατων αξιών. Για εμάς, αυτές οι αξίες είναι:

Η αγνότητα. Τα προϊόντα μας είναι 100% φυσικά, δεν περιέχουν πρόσθετα ή συντηρητικά και κάθε στάδιο της παραγωγής είναι επιλεγμένο ώστε να διασφαλίζεται η διατήρηση όλων των ωφέλιμων συστατικών στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Η προστασία του περιβάλλοντος. Με την εμπειρία που μας έχει κληροδοτηθεί από την μακροχρόνια επαφή με την ελιά, φροντίζουμε ώστε κάθε δραστηριότητά μας να έχει το ελάχιστο δυνατό αντίκτυπο στη φύση.

Ο σεβασμός. Σεβασμός προς τους πελάτες μας σημαίνει ότι είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι επιλέγοντας την CORINTO, απολαμβάνουν προϊόντα πραγματικά υψηλού επιπέδου. Σεβασμός προς τους εργαζομένους μας σημαίνει ότι επενδύουμε στη συνεχή εκπαίδευσή τους και καλλιεργούμε ένα περιβάλλον που φροντίζει για την εξέλιξή τους. Σεβασμός προς τους συνεργάτες μας σημαίνει ότι χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και σταθερότητας.

Η διατήρηση της κληρονομιάς και της παράδοσης. Η παραγωγή ελαιόλαδου είναι μια δραστηριότητα που βρίθει παραδόσεων, μύθων και μυστικών που χάνονται στα βάθη του χρόνου και φτάνουν μέχρι την αρχαιότητα. Έχοντας κληρονομήσει αυτή την πολύτιμη γνώση και εξειδίκευση από τους προγόνους μας, θέλουμε να τιμήσουμε αυτό το δώρο δημιουργώντας μια οργανική συνέργεια ανάμεσα σε παρελθόν, παρόν και μέλλον.

ΤΑ ΕΞΙ ΣΤΑΔΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Το ταξίδι κάθε καρπού ελιάς, από τη συγκομιδή μέχρι την τυποποίηση του τελικού προϊόντος CORINTO, αποτελείται από μια σειρά διαδικασιών που έχουν επιλεχθεί με στόχο την εξασφάλιση της αγνότητας.

01. ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ

Η συλλογή των καρπών πραγματοποιείται με μεθοδους που εξασφαλίζουν το μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα, είναι φιλικές για τα ελαιόδεντρα και προστατεύουν τον καρπό και τον τελικό καταναλωτή από κάθε λογής κατάλοιπα βιομηχανικών ρύπων.

02. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Ο ελαιόκαρπος συγκεντρώνεται καθημερινά σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, μέσα σε ανοιχτά καλάθια αποθήκευσης, τα οποία αερίζονται διατηρώντας φρέσκο τον καρπό, όπως ακριβώς ήταν στο δέντρο.

03. ΕΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ

Με τη μέθοδο ψυχρής έκθλιψης το ελαιόλαδο εξάγεται «εν ψυχρώ», χωρίς θέρμανση ή χημικές διεργασίες. Έτσι, διατηρούμε πλήρως και αναλλοίωτα όλα τα ωφέλιμα συστατικά και φυσικά αντιοξειδωτικά του ελαιόλαδού μας.

04. ΑΠΟΘΟΛΩΣΗ

Το ελαιόλαδό μας κατασταλάζει και αποθολώνεται με τη μέθοδο της φυσικής καθίζησης μέσα στις ειδικά διαμορφωμένες ανοξείδωτες δεξαμενές μας, χωρίς τεχνικές διεργασίες.

05. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Έχουμε επενδύσει σε προηγμένα συστήματα συντήρησης με άζωτο, για να διατηρούμε την οξύτητα στα επίπεδα που εγγυώνται τη μέγιστη ποιότητα και θρεπτική αξία.

06. ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   corinto2023 Get 15% off