Τρόποι Πληρωμής

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στους εξής τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας: EUROBANK IBAN: GR1902601120000790201580244  ή Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ: GR . Στην περίπτωση που δεν εξοφληθεί η παραγγελία σας εντός 48 ωρών από την ημερομηνία παραλαβής της από εμάς μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, αυτή ακυρώνεται. Για να επιβεβαιώσουμε άμεσα την πληρωμή σας, κατά την κατάθεση του ποσού παρακαλούμε να αναγράφετε στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του αγοραστή και τον αριθμό της παραγγελίας. Τα έξοδα συναλλαγής βαρύνουν τον εντολέα. Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε για την αποστολή του καταθετηρίου μέσω e-mail προς την Εταιρεία μας: Info@corinto-oliveoil.com.

Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα:

Κάθε αγορά πραγματοποιείται κατ’ επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης και με πιστωτικές κάρτες VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS.

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε πραγματικό χρόνο, με χρήση της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών  του αντίστοιχου μέσου πληρωμής το οποίο χρησιμοποιείτε. Στη διαδικασία αυτή, η Εταιρεία δεν έχει καμία συμμετοχή και οποιαδήποτε στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημα της Εταιρείας μας, ούτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ούτε στην ιστοσελίδα μας.  Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της πιστωτικής κάρτας, η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

Πληρωμές γίνονται δεκτές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, American Express.

Επιστροφές προϊόντων – Ακυρώσεις παραγγελιών

Επιστροφές προϊόντων λόγω σφάλματος

Σε τυχόν περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν παραδίδονται τα  προϊόντα που έχετε παραγγείλει και εξοφλήσει κατά ποσότητα, είδος ή σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση προδήλου σφάλματος, ο αγοραστής –  χρήστης του ηλεκτρονικού  καταστήματός μας διατηρεί το δικαίωμα άμεσης επιστροφής των προϊόντων στην Εταιρεία μας, και πάντως εντός τριών (3) ημερών από την πιστοποιημένη παραλαβή τους, εφόσον αυτά είναι άθικτα και σφραγισμένα, με αναλλοίωτη τη συσκευασία τους και τα συνοδευτικά έγγραφά τους, προς έλεγχο και διαπίστωση του σφάλματος από την Εταιρεία μας.  Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων σε εμάς καθώς και τα έξοδα επαναπροώθησης της παραγγελίας στον αγοραστή βαρύνουν την Εταιρεία μας, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει καμία μεταβολή στον τρόπο επιστροφής των πωληθέντων προϊόντων (δηλ. τα προϊόντα επιστρέφονται με τον ίδιο τρόπο που παρελήφθησαν). .

Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το παραδιδόμενο προϊόν φέρει ελάττωμα λόγω υπαιτιότητας της Εταιρείας, ο αγοραστής – χρήστης του  ηλεκτρονικού καταστήματός μας, δικαιούται να μην παραλάβει, αλλά να επιστρέψει άμεσα και πάντως εντός τριών (3) ημερών από την πιστοποιημένη παραλαβή τους το ελαττωματικό προϊόν (άθικτο και σφραγισμένο) στην Εταιρεία μαζί με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα και με αναλλοίωτη τη συσκευασία του. Αν πρόκειται για ελάττωμα που διαπιστώθηκε αργότερα από την παράδοση και η συσκευασία δεν υπάρχει, δεν απαιτείται η συσκευασία του προϊόντος.  Η επιστροφή των ελαττωματικών προϊόντων θα πραγματοποιείται με δαπάνη της Εταιρείας μας τόσο ως προς τα έξοδα της αποστολής των ελαττωματικών προϊόντων προς εμάς, όσο και για τα έξοδα αποστολής των νέων προϊόντων στον αγοραστή.  Μετά την επιστροφή των προϊόντων γίνεται έλεγχος του ελαττωματικού προϊόντος από την Εταιρεία, η οποία θα επικοινωνεί μαζί σας για ενημέρωσή σας σχετικά με το αποτέλεσμα του ελέγχου.  Εφ’όσον διαπιστωθεί το ελάττωμα από την Εταιρεία μας, πραγματοποιείται αντικατάσταση του προϊόντος, άλλως ακύρωση της συναλλαγής σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση του προϊόντος σε εύλογο χρόνο. Σε περίπτωση ακύρωσης της συναλλαγής, η επιστροφή των χρημάτων της αρχικής αγοράς γίνεται άτοκα με τον ίδιο τρόπο, με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή του αγοραστή προς την Εταιρεία, εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά εγγράφως.

Ακύρωση παραγγελίας

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, ο αγοραστής μπορεί να ζητήσει εγγράφως από την Εταιρεία την ακύρωση της παραγγελίας του, είτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είτε με e-mail στο info@corinto-oliveoil.com.  Η εν λόγω ακύρωση της παραγγελίας από τον αγοραστή ενδέχεται να επιφέρει επιπλέον επιβαρύνσεις για αυτόν συνδεόμενες με τον όγκο της παραγγελίας, τον χρόνο ακύρωσης, τυχόν επιβαρύνσεων της Εταιρείας εξ αυτού του λόγου, κ.λπ.  Θα σας γνωστοποιούμε εγγράφως με τον ίδιο τρόπο και με το ίδιο μέσο που μας ζητήσατε την ακύρωση της παραγγελίας σας, τις τυχόν  επιβαρύνσεις.

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013), εφόσον αυτά είναι άθικτα και σφραγισμένα, με αναλλοίωτη τη συσκευασία τους και τα συνοδευτικά έγγραφά τους, προς έλεγχο και διαπίστωση από την Εταιρεία μας. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων σε εμάς βαρύνουν τον αγοραστή, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει καμία μεταβολή στον τρόπο επιστροφής των πωληθέντων προϊόντων (δηλ. τα προϊόντα επιστρέφονται με τον ίδιο τρόπο που παρελήφθησαν).

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   corinto2023 Get 15% off